Kombucha
Kombucha
Již 2000 let je kombucha součástí čínské kultury a díky svým zdravotním benefitům je považována za "nápoj nesmrtelnosti". Kombucha se vyrábí fermentací čaje pomocí kultury kvasinek a bakterií. Při kvašení dochází k přeměně cukrů na enzymy, probiotika a organické kyseliny.
Zdravotní benefity:
- Díky kyselině L-laktické dodává organismu energii a je tedy vhodnou náhradou kávy.
- Nápoj je bohatý na probiotika - podporuje trávení a udržuje rovnováhu mikrobiomu.
- Kromě antioxidačních účinků podporuje detoxikaci jater i celého organismu.
- Díky obsahu vitamínů B, C a K podporuje nervový systém, posiluje imunitu a působí pozitivně na srážlivost krve.
- Pozitivní vliv má i na rovnováhu pH v organismu, snižování stresu a úzkosti.
Ochutnejte naše dvě originální příchutě kombuchy: Ostružina a Máta&Lemon grass.
Nejprodávanější
Stránka 1 z 1 -
4 položek celkem